Comvest Consultancy BV

Disclaimer en privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

ComVest Consultancy BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u direct of indirect gebruik maakt van onze diensten, en/of omdat u deze bijvoorbeeld zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan verstrekt.
 ComVest Consultancy BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • - Uw voor- en achternaam
  • - Uw adresgegevens
  • - Uw telefoonnummer
  • - Uw e-mailadres

WAAROM ComVest Consultancy BV GEGEVENS NODIG HEEFT

ComVest Consultancy BV verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan ComVest Consultancy BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening.

  • HOE LANG ComVest Consultancy BV GEGEVENS BEWAART

ComVest Consultancy BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

  • DELEN MET ANDEREN

ComVest Consultancy BV verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
ComVest Consultancy BV heeft bv aan Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

  • GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . ComVest Consultancy BV zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

  • ALGEMENE privacyverklaring

ComVest Consultancy BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ComVest Consultancy BV maakt gebruik van een betrouwbaar certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels 06-22067611.

Bottom Module 1

Bottom Module 1

Bottom Module 1